جانشین فرمانده کل سپاه: تلفن‌های همراه هوشمند یکی از ابزار‌های مهم دشمن در ردیابی و نقطه‌یابی افراد هستند؛ سامانه‌های موشکی و پهپادی اغلب بر همین فرکانس‌ها تنظیم می‌شوند پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جهان: کار شما و برادرانتان در کشتی آزاد، ملت را شادمان و کشور را آبرومند کرد سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور

بازدید سرلشکر موسوی از گروه پدافند هوایی آبدانان

سرلشکر موسوی در جریان بازدید از گروه پدافند هوایی آبدانان توان و آمادگی رزم این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 09
کد خبر: ۲۷۷۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در گروه پدافند هوایی آبدانان توان رزم و آمادگی دفاعی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.

امیر موسوی در این بازدید ضمن ابراز خرسندی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه‌روزی مدافعان آسمان کشور، بر نقش کلیدی پدافند هوایی در تأمین امنیت ملی و حراست از مرزهای هوایی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

وی در جمع فرماندهان و کارکنان گروه پدافند هوایی شهید ملکی، با اشاره به رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه «پدافند هوایی در خط مقدم دفاع از کشور قرار دارد»، افزود: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی در تمامی شرایط، رسالت اصلی نیروهای پدافندی است و به فضل الهی، کارکنان غیور این نیرو با ایمان، تخصص و انگیزه مثال‌زدنی، این مسئولیت و مأموریت خطیر را به بهترین شکل اجرا می‌کنند.

فرمانده کل ارتش همچنین بر ضرورت توجه به آموزش‌های نوین، بهره‌گیری از فناوری‌های روز و ارتقای توانمندی‌های بومی در حوزه پدافند هوایی تأکید کرد و گفت: با اتکا به ظرفیت‌های داخلی و همت نیروهای متخصص، ارتش جمهوری اسلامی ایران توانسته است در عرصه پدافند دستاوردهای ارزشمندی حاصل کند که مایه افتخار نظام اسلامی است.

امیر سرلشکر موسوی همچنین با حضور در منزل دانشمند هسته‌ای شهید داریوش رضایی‌نژاد، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتگو کرد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید رضایی‌نژاد، از ایثار و فداکاری این دانشمند جوان که جان خود را در مسیر پیشرفت علمی و اقتدار ملی جمهوری اسلامی ایران فدا کرد، تجلیل به عمل آورد.

وی در ادامه با دلجویی از خانواده معظم این شهید، تصریح کرد: شهید داریوش رضایی‌نژاد یکی از نمادهای افتخار ملت ایران در جهاد علمی و ایستادگی در برابر دشمنان است.

در پایان این دیدار، لوح یادبودی به پاس گرامیداشت مقام شامخ شهید رضایی‌نژاد توسط امیر سرلشکر موسوی به خانواده این شهید گرانقدر تقدیم شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار